Bild på solros som symboliserar den svenska sommaren när många av landets kommuner har en stor utmaning i att rekrytera till sommarjobben.

 

Workshop 13/2:

Sommarrekrytering för kommuner

Ju närmare sommaren vi kommer, desto närmare kommer också en av årets största utmaningar för landets kommuner – nämligen att rekrytera till sommarjobben. Att rekrytera inför sommaren är ett omfattande arbete som kräver hantering av stora kandidatvolymer. Detta ställer stora krav på kommunernas rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen till en kostnadsfri workshop med fokus på sommarrekrytering för kommuner och om hur ni med hjälp av ReachMee:

  • Attraherar kandidater
  • Hanterar stora volymer ansökningar och kandidater
  • Lägger upp rekryteringsprocesser anpassade för en yngre och mobilsökande målgrupp
  • Skapar ett effektivt arbetssätt tillsammans med rekryterande chefer
  • Säkerställer en positiv kandidatupplevelse
  • Sparar tid och resurser genom automatisering av tidskrävande administration

Låter det intressant? Välkommen till en två timmars workshop samt nätverkslunch hos oss på ReachMee (Rosenlundsgatan 52 i Stockholm) den 13.e februari. Vi börjar kl 10:00 och slutar efter lunch kl 13:00.

Två deltagare per kommun är välkomna och först till kvarn gäller. Workshoppen riktar sig endast till dig som arbetar med rekryteringsfrågor inom kommunal verksamhet.

Vi kommer att fokusera på hur ReachMee hjälper till att lösa utmaningar med sommarrekryteringar, men även du som inte är kund till oss idag är varmt välkommen att delta och kommer med stor sannolikhet få ut en hel del av ditt deltagande. 

Workshopen är helt kostnadsfri och vi bjuder på lunch. 

Vid frågor maila: johanna.boson@reachmee.com

Varmt välkommen!