Välkomna på frukostseminarium med PeopleAnalytics

HR-analys, Metrics och Insights!

Tillsammans med PeopleAnalytics bjuder vi på ReachMee in dig som är verksam inom HR och inhouse-rekrytering till ett frukostseminarium med fokus på HR-analys och data-drivna beslut kring rekrytering! Vi lyfter blicken från ålderstigna rapporter och fokuserar istället på data-drivna insikter och framåtlutade beslutsunderlag!

Med hjälp av digitaliseringen har helt nya analysmöjligheter kommit HR tillhanda. I en konkurrensutsatt arbetsmarknad där arbetsgivare kämpar om att hitta de bästa kandidaterna gäller det att hitta nya vägar. Hur kan HR-analys skapa större träffsäkerhet och effektivitet i din rekryteringsprocess? Under frukosten kommer Catrine Augustsson, partner på PeopleAnalytics, dela med sig om hur bolag med hjälp av HR-analys kan öka värdet i sina analyser av medarbetare rent allmänt och rekrytering i synnerhet.

Dessutom kommer Helena Wahlberg, produktägare på ReachMee, att dela med sig av insikter kring data-drivet beslutsunderlag och rekryterings KPI:er baserat på det utvecklingsprojekt kring ”ReachMee Insight” som hon just nu driver.

När: Fredagen den 14/6 - 7.45-9.15 (Seminariet startar 8.15).
Var: Näringslivets hus, Storgatan 19, 114 85 Stockholm (T-bana Östermalmstorg)

Seminariet är helt kostnadsfritt och vi bjuder på frukost.

Vid frågor maila: hanna.andersson@reachmee.com

Varmt välkommen!